Napisałem POST,bo była gadka że w jakimś tam klanie jest mało osób czy jakoś tak.Więc napisałem,że moge do jakiegoś dolączyć(to nie znaczy że CHCĘ,a wy tak chyba to zrozumieliście).A to,że KTOŚ zrobił z tego temat bez mojej wiedzy to nie moja wina(ale też się za to przecież nie obrażę).Jak było wywołane że niby chcę do jakiegoś dołączyć to to podtrzymałem,żeby nie robić zamieszania.Wszyscy pisali jakoś normalnie,a tylko TY Misiek z tym wyskoczyłeś:
Masz sie wreszcie ogarnąć i przestać spamować forum. Czytać nie umiesz? O pisaniu nie wspomne (twoje posty są poniżej normy, trzeba chwile myśleć, żeby zatrybic o co chodzi).
Po co piszesz takie bzdury?
1.Jestem ogarnięty(tzn. byłem do czasu aż ktoś zamienił post na temat i wybuchło wielkie alo).
2.Ty napisałeś 3 długie wypowiedzi w tym TEMACIE.Ja dopiero piszę 3-cią.A dłuższej wcześniej nie miałem.
3.Czytać potrafię,dlatego piszę :P
4.Czasem nawet MI zdarza się myśleć(jak napiszesz że tego nie widać to będzie "poniżej normy" )
"5.Jestem pełen niespodzianek.Amen" - niby jakich? Znowu spam.
A to jest niespodzianka.Nawet ja sam tego nie wiem.
"3.Nie mam 18 lat a 17 :P " - rzeczywiście cenna informacja.
A czy pomyślałeś o tym,że niektóre klany przyjmą osoby od jakiegoś wieku(np.18 lat tak jak w Chudych Dzikach)),dlatego to napisałem.
Nie ma szefa - piszesz do zastępcy.
O w tym to mi pomogłeś

misiek1994 napisał(a):kolokwium napisał(a):hmm, multikonto hajdzika?!
Szczerze wątpie - sprawdziłem IP - hajdzik ma jedno stałe,
oktawnal ma zmienne. Aczkolwiek kolega poprawił mi humor na cały dzień.
"Uderz w stół, a nożyce się odezwą"
Jak to możliwe że mam zmienne??Przecież piszę tylko z jednego komputera...