Moderator: redjok
kolokwium napisał(a):Na Centralnej Konferencji Sędziów w Krakowie (grudzień 2007) IA Ulrich Jahr poinformował, że rozsyła za darmo licencjonowany program SwissPerfect98.
kolokwium napisał(a):Obecnie do wykorzystania w Polsce SwissPrefect98 (darmowy - info od dystrybutora).
jakubek08 napisał(a):Z tego co wiem swiss nie jest darmowy.
I komu to wierzyć? Jeden pisze "z tego co wiem" a drugi się wściekł że aż mu litery podniosło.kolokwium napisał(a):Jak pisałem, że darmowy, to znaczy DARMOWY.
albatros napisał(a):Na czym polega wyższość chessarbitera (płatnego) od innych darmowych programów do kojarzenia ?
Dla sędziów polskojęzycznych i wysyłających sprawozdania do PZSzach lub Woj.Zw.Szach.albatros napisał(a):Na czym polega wyższość chessarbitera (płatnego) od innych darmowych programów do kojarzenia ?
redjok napisał(a):Jakby obłsugiwał szwajcara i kołówkę to byłby to świetny program dla szkół [na wszelkiego typu zawody szkolne]
The window version of Vega (individual and team tournament) to administer more than 30 players needs a registration code to buy from the author. The registration code comes in a file that will remove the splash screen at the start of the program. Vega that you can download from this site is full functional although only for evaluation purpose, i.e. not to be used in real tournaments with more than 30 players.
Linux - Vega+VegaTeam 5.5.0 full functional and freeware
Powrót do Programy i komputery szachowe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości