oktawnal napisał(a):kolokwium napisał(a):oktawnal napisał(a):Ja niby mogę do jakiegoś klanu dołączyć.
Zgłosiłeś się do cm?
Przecież TO jest "wywołanie ogólne"

Czyli mam napisać pw do szefa cm(tzn.cleanleadera,który jest ostatnio nieaktywny)??
Masz sie wreszcie ogarnąć i przestać spamować forum. Czytać nie umiesz? O pisaniu nie wspomne (twoje posty są poniżej normy, trzeba chwile myśleć, żeby zatrybic o co chodzi).
Po co piszesz takie bzdury?
"Ja niby mogę do jakiegoś klanu dołączyć.Tylko mam kilka sporych wad:" - super zacznijmy od wad
"1.Nigdy nie wiadomo kiedy będe(ale z 2-giej strony mogę być zawsze i wszędzie)" - nie umiesz się usestymatyzować to się za to nie bierz - przyniesie to więcej szkód dla klanu niż pozytywów.
"2.W maju moja siostra ma matury,więc bym mógł grać od 2-giego tygodnia maja(gdzieś tak albo później)" - z całym szacunkiem guzik mnie obchodzi, co robi twoja siostra. Chwilowo nie możesz grać - ok, narazie nikt (z definicji) cie nie zmusza.
"3.Nie mam 18 lat a 17 :P " - rzeczywiście cenna informacja.
"4.Mój poziom gry nie jest rewelacyjny " - chwal się tym każdemu, zamiast wziąść książke i szachownice w łapki.
"5.Jestem pełen niespodzianek.Amen" - niby jakich? Znowu spam.
Nie ma szefa - piszesz do zastępcy. Staram się to ogarnąć, ale mi chwilowo słabo idzie, więc miejcie trochę wyrozumiałości i zacznijcie z łaski swojej czytać i normalnie pisać, żeby utrzymać przyzwoity poziom forum.